Schuifpoorten
 
Ook bij schuifpoorten willen wij u het beste van het beste bieden. Met de motoren van GiBiDi bieden wij u een bedrijfszekere oplossing of de poort nu 2 keer per dag of 50 keer per dag geopend moet worden. Afhankelijk van type, grootte en gewicht van de poort wordt de motor gekozen. De overbrenging bestaat uit een tandwiel die haar beweging overbrengt op een tandlat. Deze wordt vast op het schuifhek gemonteerd.
Ook monteren wij de diverse verplichte beveiligingen zoals fotocellen, afslaglijsten, flitslamp, enz.

Belangrijk om te vermelden is het feit dat elke motor handmatig te bedienen is in geval van stroomstoring of defect. Voor ieder type motor is dit op een verschillende manier mogelijk zodat u alleen als eindgebruiker altijd de poort kan openen.
Totaal plaatje inclusief een nieuwe poort:

Ook als u een nieuwe poort wenst te plaatsen bent u bij ons aan het juiste adres. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en een vrijblijvende offerte.

Service en onderhoud:

Indien u door ons een automatisering heeft laten plaatsen op uw poort adviseren wij u om een onderhoudscontract af te sluiten. Wij komen dan 1 keer per jaar (bij zeer intensief gebruik adviseren wij 2 keer per jaar) een onderhoudsbeurt verzorgen aan uw installatie.
Onder onderhoud wordt verstaan de controle op de goede werking en het onderhouden van uw installatie. Het nazien, afstellen en smeren van de onderdelen welke daarvoor in aanmerking komen en welke van toepassing zijn op de bedrijfszekere werking van uw aandrijving.
Informeer gerust naar ons aanbod.

Mertens Toegangstechniek
Helmondsingel 144
5752 RT Deurne
Tel: 0493-323299
Fax: 0493-351039
info@mertenstoegangstechniek.nl